Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Steenhuisen & Van Mastrigt – Roden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Steenhuisen & Van Mastrigt
Westerbaan 2 9301AW
Roden

Praktijkinformatie

Dit zijn de medewerkers uit onze praktijk. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Mw E.B.H. Steenhuisen -Warntjes, huisarts                        Dhr J.J. van Mastrigt, huisarts

                                             

 

Assistentes en praktijkondersteuners

Mw  S. Koopmans

Mw K. Struik

Mw S. Dijkstra

Mw N. van der Velde

Mw C. Miske

 

POH GGZ

Mw E. van der Slikke

Praktijkvisie

Met alle medewerkers van onze huisartsenpraktijk streven we naar laagdrempelige, persoonsgerichte en kwalitatief hoogwaardige huisartsgeneeskundige zorg, die goed toegankelijk is voor iedereen.

We werken graag in een kleinschalige praktijk waarin persoonlijke zorg en aandacht kan worden gegeven en waarbij aandacht is voor zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Gezamenlijke besluitvorming staat centraal.

We richten ons op de behandeling en preventie van ziekte in alle levensfasen, waaronder vanzelfsprekend ook deskundige zorg in de laatste levensfase.

Naast medisch inhoudelijk kwalitatief goede zorg is voor ons de sfeer, humor en sportiviteit op de werkvloer erg belangrijk.

Assistentes

U kunt bij de assistentes terecht voor de volgende verrichtingen: oren uitspuiten, bloeddruk controle, injecties, hoortest, suiker controle, urine onderzoek, zwangerschapstest, uitstrijkje (in kader van bevolkingsonderzoek), verbinden van wonden, vaatonderzoek, longfunctie, hartfilmpje, wratten aanstippen en hechtingen verwijderen. Graag hiervoor een afspraak maken.

Praktijkondersteuner

Heeft u suikerziekte, hoge bloeddruk, hartklachten, longproblemen dan wel psychische problemen, dan kan u regelmatig gezien worden door onze praktijkondersteuners.
Zij ondersteunen ons in huisartsgeneeskundige handelingen en hebben een preventieve, screenende rol ter verbetering van uw gezondheid.

Uitslagen

Voor uitslagen van laboratorium onderzoek en specialistenbrieven kunt u de assistente bellen tussen 11.00 -12.00 uur en tussen 13.00 -14.00 uur.

Heeft u meer uitleg nodig dan kunt u op het telefonisch spreekuur van de huisarts om meer uitleg vragen. Hiervoor kunt u een afspraak maken. U wordt dan teruggebeld.
We verzoeken u zelf te bellen over uitslagen/brieven van specialisten.

Vaccinaties

Bij ons kunt u terecht voor een reizigersadvisering op maat.

Meer informatie: reizigersvaccinatie. Alle informatie zoals kosten, soorten vaccinaties en online aanvraag formulier zijn op deze pagina terug te vinden.

Verklaringen

Er worden door de artsen geen verklaringen afgegeven voor o.a. reisverzekeringen.
Wij houden ons aan de richtlijnen van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij der Geneeskunst (KNMG)

Wel is het mogelijk dat de instantie die gegevens wenst een brief stuurt aan de praktijk voor informatie. De brief moet duidelijke informatie omvatten over de vraagstelling. Tevens moet een toestemmingsverklaring van uzelf aanwezig zijn waarin u ons toestemming geeft de benodigde informatie te vertrekken.