Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Steenhuisen & Van Mastrigt – Roden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Steenhuisen & Van Mastrigt
Westerbaan 2 9301AW
Roden

Praktijknieuws

Per 1 februari heeft Sibrecht Dijkstra, assistente en praktijkondersteuner, de praktijk verlaten.

Wij vinden het erg jammer. We bedanken haar voor haar inzet, professionaliteit en homor en wensen haar veel plezier bij haar nieuwe uitdaging.

Per 1 maart zullen twee nieuwe gezichten ons team komen versterken: Sandra als praktijkassistente en Lucie als praktijkondersteuner:

Hallo, ik ben Sandra Strating een nieuw gezicht in de praktijk. Hierbij stel ik me graag aan u voor.

Met mijn gezin woon ik net buiten Roden, in het dorp Steenbergen. Ik hou ervan om daar met onze honden door de mooie omgeving te wandelen. Drenthe is mooi, maar ik ga ook graag met mijn gezin wat verder op reis, vooral door Zuid-Europa.
De afgelopen 21 jaar heb ik als doktersassistente bij Certe in Groningen gewerkt. Hier heb ik een mooie tijd gehad en veel geleerd over bijvoorbeeld: de begeleiding van mensen met astma/COPD, diabetes en hart- en vaatziekten.
Hierdoor had ik regelmatig leuk contact met huisartsen en assistentes en kreeg het idee uiteindelijk in een huisartsenpraktijk te willen werken. Ook kende ik de praktijk van dokter Steenhuisen en dokter van Mastrigt. Dus toen ik hun vacature voor een doktersassistente las, zag ik dit als een mooie kans!
Vanaf 1 maart ben op de praktijk aanwezig op maandag, woensdagochtend en donderdagochtend en maak dan graag verder kennis met u. Groetjes Sandra

Hallo, ik ben Lucie van Regteren en begin per per 1 maart begonnen als praktijkondersteuner. Ik ben als verpleegkundige opgeleid en heb heel wat jaren in het Martini ziekenhuis gewerkt.

Samen met mijn man en 4 kinderen woon ik met veel plezier in Grijpskerk. Ik zie er naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan!

——————————————————————————

Wandelgroep ‘Walk & Talk’

Wij zijn Kyra en Anouk en willen mensen graag in beweging krijgen.

Elke donderdag om 10.00 uur maken wij een wandeling in de natuur van Roden met mensen die graag meer willen bewegen om minder last te krijgen van hun chronische aandoeningen zoals astma/COPD, diabetes, hoge bloeddruk, overgewicht, maar zonder deze aandoeningen mag u natuurlijk ook meelopen.

Ons doel is om mensen te laten ervaren dat wandelen kan leiden tot meer energie, verbetering van uw conditie, afvallen, minder stress, medicatie vermindering, kortom:  een gezondere leefstijl.

Naast alle gezondheidsvoordelen vinden wij het plezier in bewegen ook heel belangrijk. Wij worden allebei erg blij van wandelen en willen dit graag met jullie delen.

 

Heeft u belangstelling of vragen?

Bel of mail naar de praktijk: 0505019133 info@huisartsroden.nl


PRAKTIJKONDERSTEUNER JEUGD

Nadia Hoefnagel is verbonden aan de huisartsenpraktijk als Praktijk Ondersteuner Jeugd en Gezin (POH -Jeugd).

De Praktijkondersteuner Jeugd, ziet kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en hun ouders/ verzorgers.  En ouders van het jonge kind die vragen hebben over de leeftijd van 0 t/m 4 jaar .

‘Wanneer jullie in overleg met de huisarts besluiten dat er een afspraak nodig is neemt de huisarts contact met mij op. Daarna zal ik contact met jullie opnemen om een eerste afspraak te plannen.’

Wellicht tot ziens!

Met vriendelijke groet, Nadia Hoefnagel

POH Jeugd vanuit de Toegang, Gemeente Noordenveld