Ooglidcorrecties – Huisartsenpraktijk Steenhuisen & Van Mastrigt – Roden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Steenhuisen & Van Mastrigt
Westerbaan 2 9301AW
Roden

Ooglidcorrecties

Dokter Steenhuisen heeft zich toegelegd op ooglidcorrecties van de bovenste oogleden. Dit is een ingreep die door een huisarts met de nodige chirurgische ervaring en onder de juiste omstandigheden goed kan worden uitgevoerd.

De ingreep is bedoeld voor mensen met een ooglidprobleem, waarbij het verhelpen van de klachten op de voorgrond staat, met daarbij tevens  -uiteraard- aandacht voor een goed cosmetisch resultaat.

Voorbeelden van fysieke klachten zijn hoofdpijn, zwaar aanvoelende oogleden en een beperkt gezichtsveld. Wij hechten aan een persoonlijke benadering waarbij we goed ‘oog’ willen hebben voor de klachten en wensen van de patiënt, met ook aandacht voor vrees en vragen die mensen bijna altijd bij deze ingreep hebben.

Intakegesprek

Voor de ingreep plannen we eerst een vrijblijvend en kosteloos persoonlijk gesprek met dr. Steenhuisen.  Tijdens dit gesprek wordt de ingreep en wat u kunt verwachten besproken.

Kosten

De prijs van een ooglidcorrectie is €600, uiteraard voor twee ogen. Bij het intakegesprek krijgt u een factuur. Deze dient voorafgaand aan de ingreep betaald te worden.

De kosten worden niet vergoed door de verzekeraar. U zult mogelijk gehoord hebben dat ooglidcorrecties weer worden vergoed vanuit de basisverzekering, maar dit is meestal ‘onder voorwaarden’. Die zijn in het algemeen dat de oogleden tot halverwege de pupil moeten hangen bij geopende ogen. De meeste mensen willen hier niet op wachten. U zou hierover contact kunnen opnemen met uw verzekeraar. U kunt ook hiervoor – vrijblijvend en kosteloos – bij ons afspreken voor beoordeling en advies.

Behandeldag

Ooglidcorrecties doen we wekelijks, op woensdagmiddag.
Voor meer informatie klik hier

NB leest u deze informatie a.u.b. door vóór u op de afspraak komt voor intake.