Klachtenformulier – Huisartsenpraktijk Steenhuisen & Van Mastrigt – Roden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Steenhuisen & Van Mastrigt
Westerbaan 2 9301AW
Roden

Klachtenformulier

Een klacht? Bespreek het met uw huisarts

We willen ons werk graag professioneel uitvoeren en vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt en proberen het voor u op te lossen. Dit kunt u doen door een klachtenformulier in te vullen en in te leveren bij de assistente.

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


 

Indien dit lastig is of we kunnen het probleem niet voor u oplossen, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke- en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klachten of probleem. De klachtenfunctionaris kan ook proberen te bemiddelen. Alles wat u met de klachtenfunctionaris bespreekt, is vertrouwelijk. De klachtenfunctionaris is te bereiken via stichting klachten en geschillen eerstelijnszorg (SKGE) via telefoonnummer: 0880229100 of via de website